Wedstrijden

Zondagmiddag 26 november waren er op schaatsbaan de Westfries weer wedstrijden voor de deelnemers van de jeugdschaatslessen. Voor de IJsclub Hoorn was er een aantal jongens en meisjes die zich hadden opgegeven en met veel plezier hebben deelgenomen. Er waren 2x 100 meter sprintwedstrijden en een mini marathon voor de in drie leeftijdsgroepen ingedeelde jongens en meisjes.
 

Uitslagen

Bochtentraining Jeugdschaatsen

De werkgroep Bochtentraining van de Sectie Jeugdschaatsen organiseert  twee bochtentraining sessies per seizoen op de 30*60 m baan. Deze bochtentraining is bedoeld voor de jeugdschaatsers van IJsclub Hoorn.

De bochten training zullen tussen 08:00 tot 09:30 zijn en afhankelijk van de opgave maken ze er een enkele sessie van 60 minuten of twee sessies van ieder 45 minuten van.

  • De begintijd en de tijdsduur kan dus variëren.
  • Kosten € 1,- 
  • Inschrijven kan tot maandag 25 november. 

Helaas zijn er geen inschrijvingen meer mogelijk we hebben het maximaal aantal bereikt. De volgende bochtentraining zal weer worden aangeboden in deel 2 van het seizoen

<!–

–>

Wanneer
De bochtentraining is op zaterdag 30 november 2019 van 08:00 tot 09:30
De training vindt plaats op zaterdagochtend. De exacte tijd van deze training is afhankelijk van het aantal aanmeldingen dat er binnenkomen en zal vooraf gecommuniceerd worden.

Kosten
Aan de deelname zit een deelnamebedrag van €1,- per deelnemer vast welke het liefst contant en vooraf bij de trainer worden voldaan..

Kleding
Het is tijdens de bochtentraining verplicht om een goed passende helm te dragen. Verder zijn uiteraard handschoenen verplicht en is het de tip om niet te losse kleding aan te
trekken.

Inschrijven
Inschrijven kan tot uiterlijk 25 november 

Vragen
Heb je nog vragen stuur dan een mail naar jeugd@ijsclubhoorn.nl