Shorttrack IJsclub Hoorn / STHO

Shorttrack Hoorn heeft zich aangesloten bij de Baanvereniging Hoorn (BVH), wat voorheen de
baancommissie was. STHO faciliteert shorttrack op de ijsbaan in Hoorn voor alle schaatsers van deze
ijsbaan. STHO is geen vereniging en u kunt dus ook geen lid worden van STHO.

Na de inschrijving bij STHO via info@shorttrackhoorn.nl kunt u bij ons (IJsclub Hoorn) lid worden en uw abonnement aanvragen via het het onderstaande formulier de contributie bedraagt € 9,00 vanaf 18 jaar voor jeugd is dit € 6,50 u blijft lid tot wederopzegging opzeggingen dienen voor 1 mei te zijn gedaan hierna zal ijsclubhoorn u lidmaatschaap weer verlengen met een jaar.

Wij melden onze leden aan bij de KNSB de afdracht per lidmaatschap is € 8,50 deze zal aan u worden door berekend.

Abonnementen
Let op, U dient zich eerst aan te melden voor de trainingen bij STHO via info@shorttrackhoorn.nl.
Na bevestiging kunt u zich hier inschrijven als lid het abonnement selecteren.

De abonnementsprijzen worden in het winterseizoen 18/19 als volgt:

1x in de week € 205,-
2x in de week € 130,- euro bovenop de € 205,- = € 335,-
5 ritten kaart (Meerdere malen aan te schaffen in een seizoen, maar alleen geldig in het seizoen (winter/zomer) waarin het gekocht is). € 65,-  euro per kaart

De trainingstijden worden:
Woensdag 18:00 – 19:00 uur MAXIMAAL 25 rijders