Westfrieslandtocht

Het schaatsseizoen sluiten we feestelijk af met de Westfrieslandtocht en de  diploma-uitreiking. Voor alle jeugdleden van de vrijdagavond en zaterdagochtend.
De Westfrieslandtocht is een barre stempeltocht door het Westfriese landschap met een sterke tegenwind, waarbij de deelnemers moeten oppassen voor wakken. Ook moeten zij klunen, door tunnels en onder bruggen door schaatsen. De hele ijsbaan is versierd en natuurlijk is er ook een echte koek-en-zopie tent en een blaaskapel. Familieleden zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen!
Dus geef je snel op!

Zaterdag was ook voor onze jeugd de allerlaatste keer schaatsen. De "Westfrieslandtocht" werd verreden met veel plezier en met succes. Aansluitend was de diploma uitreiking in de Hooge Noor.

Geplaatst door IJsclubhoorn op Zaterdag 10 maart 2018

De Westfrieslandtocht is zaterdag  14 maart van 08:00 tot 09:00

Wanneer mag je meedoen
Als lid bent van IJsclub Hoorn en één van onze jeugdtrainingen volgt kun je gratis deelnemen aan de Westfrieslandtocht.

Inschrijven kan tot vrijdag 13 maart 17:00 uur.

Start en finish
We starten en finishen op het middenterrein.

De Route
We schaatsen via Schellinkhout, Stempelpost Venhuizen, Stempelpost Hoogkarspel, Stempelpost Onderdijk, Stempelpost Medemblik,
Stempelpost Opperdoes, Stempelpost Ursem, Stempelpost Wognum, Stempelpost Avenhorn, Stempelpost Hoorn & Scharwoude/Grosthuizen (Finish)

Na afloop
Je stempelkaart kan bij de diploma uitreiking in de Hoge Noor (09:15) worden omgeruild voor een medaille.

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar jeugd@ijsclubhoorn.nl