Inschrijven lidmaatschap IJsclubhoorn

Mocht je besluiten een jaar niet te willen of kunnen trainen, maar toch op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen van de club, dan kan je steunend lid worden. Dit kost slechts € 9,50 per jaar. Voor de jeugd t/m 12 jaar is dit € 6,50 per jaar

Contributie/ lidmaatschap

€ 9,00 per seizoen
€ 6,50 jeugd t/m 12 jaar
Het lidmaatschap blijft doorlopen tot je weer opzegt, opzeggen moet vóór 1 juli.

Inschrijven lidmaatschap IJsclubhoorn

Voordat je een abonnement kunt afnemen dien je eerst lid te worden van een vereniging.
Mocht je besluiten een jaar niet te willen schaatsen, maar toch op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen van de club, dan kan je steunend lid worden.
Dit kost slechts € 9,50 per jaar. Voor de jeugd tot 18 jaar is dit € 6,50 per jaar.

Contributie/ lidmaatschap

€ 9,00 per seizoen